Victoria Secret lingeri

billeder til blog 001 billeder til blog 002

Hej Girls
Jeg har gået lidt og overvejet om dette indlæg overhoved skulle udgives, men nu laver jeg det altså, for jeg vil meget gerne tippe jer om dette undertøj. Når man ligger ting ud på internettet, så skal man jo passe rigtig meget på, og være helt sikker på at det er noget man kan stå inde for. Jeg har den regel med mig selv, at dét jeg ligger på bloggen, skal være noget som jeg ikke ville være flov over at vise mine forældre. Nå, nok om billeder på internettet og net-sikkerhed – for nu skal det nemlig handle om det lækreste undertøj! Jeg indrømmer blankt at jeg har været lidt skeptisk når det gjaldt Victoria Secret. Jeg var helt sikker på at det var noget overvurderet halløj, som blev pustet op til noget fantastisk på de sociale medier. Nå, men selvom jeg er god til at dømme, så er jeg ligeså god til at indrømme at jeg har taget fejl – og det gjorde jeg i den grad med Victoria Secret. Jeg kan naturligvis ikke sige at alle deres produkter er fantastiske, men deres undertøj er SÅ lækkert, og jeg fortryder at jeg kun købte to sæt undertøj da jeg besøgte butikken i London.
Hvis I tilfældigvis snart skal til London, så er det altså også værd at gå forbi Victoria Secret. Selv hvis du ikke kan lide deres produkter, så er det en ret stor oplevelse at være inde i shoppen, for den er bare super piget, classy og speciel, og slet ikke som nogle butikker i Danmark.
Har I nogle produkter fra Victoria Secret? – Lad mig høre i kommentarfeltet.
KNUS WHITTA

 

bloglovinalberte whitta fashion blog

Comments: 9

 • Nicoline 8. september 201413:31

  Hej Alberte! 🙂
  Jeg har kun nogle af deres bodysplash men er helt skudt i dem! 🙂
  Skal heldigvis snart til London, og tro mig jeg køber alt i butikken! Er så vild med det mærke! 🙂
  Lækker blog forresten! 🙂

  Knus Nicoline.

 • Emilie 8. september 201416:16

  Har nogle af deres bodysprays og de er fantastiske! 🙂

 • Olga 8. september 201416:22

  Var i London med min folkeskoleklasse i april i år, og havde sat et stop forbi VS som noget af det øverste på min to-do list. Hold da kæft hvor er deres butik der nede dog fed! Jeg ved ikke om der ligger flere, men jeg var i hvert fald i den på bond street, og det var nok den fedeste butikoplevelse jeg længe har haft. Deres prøverum og servicen i dem er fantastisk! Jeg brugte halvedel af alle mine penge der inde fordi jeg var så fortryllet af stemningen, hahah.

 • Ida 8. september 201419:22

  Jeg var inde i deres butik i kastrup lufthavn og hold da op, det er virkelig en fuldført butik! Max girly og søde ting.
  Sødt undertøj!

  – Ida // http://www.uniquesilhouettes.blogspot.dk

 • Emily Claire 8. september 201420:42

  Ahhhh VS <3 <3 <3 <3 Alle mine bh'er er derfra. Deres 2 for $42 PINK bh'er er sååå rare. Og ikke mindst søde, men enkle. Deres cheeky VS underbukser er også fantastiske 😉 Og deres tøj generelt. Har yogabukser, hættetrøjer og undertøj derfra og kan ikke vente med at købe mere!

 • Maria 8. september 201421:38

  Så længe man ikke er iført lingeri, synes jeg sagtens, man kan poste det herinde. Jeg er selv helt vild med Victoria Secret samt det, de egentlig står for, da man jo skal føle sig sexet i undertøjet. Elsker at have lingeri på frem for de billige undertøj i HM og Føtex, for det giver sgu en et selvtillidsboost, og så er det sgu ligegyldigt, om man deler det med kæresten, eller om det er for at tilfredse sig selv. Lingeri er guddommeligt og det er noget, vi kvinder/piger skal elske. 😀

 • Agnete 10. september 201413:54

  Ville meget gerne prøve deres undertøj:) Har intet fra Victoria secret

 • Julia 16. september 201417:31

  Uhh, jeg har vel 25 par trusser og 5-6 bh’er. Derudover har jeg to par leggings, en hættetrøje, et cover, nattøj, 13 forskellige cremer og en parfume. 🙂 Jeg er så heldig, at min far arbejder i London.

Leave a Comment