Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Drømmeferie med Secret Escapes

sommerbilleder collage sommerbilleder collage1

HEJ PIGER
Er jeg den eneste som er begyndt at blive lidt smådeprimeret af vejret her i Danmark? Jeg drømmer mig pt. langt væk, til varme omgivelser, og de overstående billeder gav mig ærligtalt heller ikke mindre lyst til at komme afsted.
Derfor vil jeg nu forklarer jer om en perfekt mulighed for at komme billigt på ferie!
I kan nemlig tilmelde jer et nyhedsbrev fra Secret Escapes, og så kan I få 70 % på lækre rejser! Ville det ikke være fantastisk at kunne snuppe sine forældre, eller en god veninde med på ferie til en fantastisk rabatpris? Jeg har i hvertfald tilmeldt mig nyhedsbrevet, og når der kommer fede tilbud på rejser, så vil jeg naturligvis lufte det for mine forældre, og det ville være virkelig lækkert hvis min tilmelding af denne side, kunne betyde at hele familien kunne få sig et lille break fra dette gråvejr.
Så skynd jer ind og tilmeld jer nyhedsbrevet LIGE HER – Der er ingen fare ved at tilmelde sig, og Secret Escapes er 100 % til at stole på.
Hvor ville I allerhelst komme på rejse hen ligenu?
Din rejsedrøm kan måske blive til virkeligheden – bare tilmeld dig nyhedsbrevet LIGE HER

KNUS WHITTA
– Sponsoreret indlæg

 alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Agnete 10. september 201413:43

    Ville meget gerne hen til det varme vejr <3

  • Emma-Marie 11. september 201415:57

    Jeg er faktisk ret glad for det danske efterår. Jeg synes bare at luften er sådan helt frisk og klar, bladene falder i så smukke farver, og så kan jeg faktisk ret godt lide den ballance mellem at have lidt varmt overtøj på, uden at det bliver for meget…men at rejse, det er altså også altid dejligt 😉

Leave a Comment