four dresses, for you!

Nelly collage

(1: LINK HER) (2: LINK HER) (3: LINK HER) (4: LINK HER)

HEJ LÆSERE
Jeg håber at I nyder jeres mandag.
Jeg er desværre selv gået hen og fået et tilbagefald i min sygdom, så idag ligger jeg bare og slapper af og beder til at min sygdom snart er hundrede procent væk. Imorgen skal jeg til lægen, for det kan simpelthen ikke passe at jeg skal blive ved med at være syg.
Nå, men udover at slappe af og have ondt af migselv, så sidder jeg også og kigger på tøj, i særdeleshed festkjoler.
Jeg fylder atten år omlidt, og det betyder at jeg lovligt kan besøge de fleste natklubber i København, og det skal naturligvis fejres. Derfor skal der købes en lækker festkjole. En festkjole som er classy, samtidig med at den selvfølgelig stadig er lidt vovet og fest-agtig. Jeg har fundet fire bud fra Nelly, og jeg er vild med dem alle fire. Pallietbuksedragterne er lidt vilde, men det ville bare være så fedt at have noget lidt specielt at feste i, så man ikke ligner alle andre. Jeg har også samlet to sorte kjoler som også er rigtig fine. Jeg elsker udskæringen på kjole nr. 2, og jeg er vild med det asymmetriske skørt på kjole nummer 3.
Hvad synes I om de fire kjoler jeg har fundet?
KNUS WHITTA

 

bloglovinalberte whitta fashion blog

Comments: 7

 • Laura 15. september 201419:14

  Jeg er HELT vild med den første palliet-buksedragt Alberte! <3

 • Agnete 15. september 201419:54

  De er så smukke <3 Elsker nr 4 🙂

 • Sine Kirstine 16. september 20145:54

  Når jeg sammenligner kjolerne med din tøj stil tænker jeg nr. 3 eller 4 ville være god til dig, det er også dem jeg bedst kan lide.

 • Lisa 16. september 20148:43

  Elsker kjole nr. 2 <3

 • Emma-Marie 19. september 201416:42

  OMG, de to buksedragter er for FEDE!!!

Leave a Comment