Bring some colur into the fall + Rabatkode

jakkerHEJ PIGER
Jeg var inde på min favoritside nemlig youheshe.dk igår, og opdagede denne fine pink jakke fra Designers Remix. Desværre er jakken jo ultradyr, så jeg har prøvet at finde en jakke som har lidt samme effekt som den pink jakke.
Jeg ledte faktisk ikke meget længe, før at jeg fandt den fineste kongeblå jakke fra Mango, som kan findes på Asos hjemmeside. Det er ikke nogle hemmelighed at jeg har en meget sort-hvid tøjstil, så disse jakker ville være den perfekte mulighed for at få lidt farver ind i efterårsgarderoben.
Jeg har også en lille rabatkode til jer fra ASOS, for hvis I skriver ASOSPAYPALDK i rabatkodefeltet, så får I 20% – Dog gælder rabatkoden KUN idag, så skynd jer.

Link til pink jakke kan findes: HER
Link til blå jakke kan findes: HER

Hvad synes I om jakkerne jeg har fundet?
KNUS WHITTA

 alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Emma-Marie 26. september 201414:55

    Det er nogle super fede farver de har! og igen: Fed header!!

Leave a Comment