New in // Perf suitpants

bukser 010 bukser 020 bukser 022 bukser 024 bukser 046Bukser: Hope – Sko: Adidas – Top: Nørgaard på Strøget – Halskæde: H&M

HEJ PIGER
Så er det tid til endnu et outfitindlæg – idag bestående af mine nye bukser fra HOPE. Jeg har længe ønsket mig nogle sorte suit-bukser, som selvfølgelig er herre-inspireret. Jeg er stor tilhænger af det herre-inspirerede look, og sammen med min sorte blazer fra Envii, har jeg jo faktisk et sort jakkesæt.
Hvad synes I om outfittet?
Nogle af dem der følger mig på Instagram (Bertewhitta) ved at jeg igår fik klippet mit hår kortere, hvilket jo er lidt grænseoverskridende for mig, for mit lange hår var en stor del af min identitet – men disse billeder er taget lige inden klipningen – bare hvis nogle undrer sig. 😉
KNUS WHITTA

 alberte whitta fashion blog

Comments: 4

 • Agnete 21. september 201417:55

  Sikke et fint sæt <3 Nu vil jeg snart se dit korte hår 😛

 • Emmi 21. september 201419:46

  Fint sæt. Synes dog efterhånden at alle dine billeder bliver så ens efterhånden. Jeg synes det begynder at blive en smule kedeligt på at se – og hvis jeg synes det, er der sikkert også andre. Prøv at lave noget lidt forskelligt engang imellem, for at opretholde læsernes interesse.

  Bare lige et lille råd fra mig. Om du vil bruge det eller ej, er helt op til dig selv.

   • Emmi 22. september 201418:49

    Det kunne bare være fedt med nogle lidt anderledes billeder, synes jeg, da når man scroller ned igennem bloggen, synes jeg bare, at man ser det samme igen og igen. Jeg kunne bare godt tænke mig at se noget andet, men stadig om mode.

    Det kan f.eks. være om noget makeup, eller indretning, da der også er ret meget mode inde over det, eller bare generelt nogle lidt anderledes billeder, end dig der står og poser foran kameraet (hvilket du er skide god til, jeg synes bare der er lidt for meget).

    http://trendniq.blogspot.dk

Leave a Comment