En hund efter chanel

Billeder til blog 099Billeder til blog 103Billeder til blog 041

Hej Sweeties
Jeg fik simpelthen taget de sødeste billeder igår, af min dejlige hund Coco, og min dejlige Chanelbaby. Coco (altså hunden) hader at få taget billeder, og hvergang jeg tager mit kamera frem lunter hun altid ud af lokalet, men idag, da jeg ville knipse et par billeder af Chaneltasken, så kom hun pludselig frem fra sit skjul under sofaen, og gik frem foran kameraet. Trust me, det var virkelig mærkeligt for mig. Jeg får engang imellem lov til at tage billeder af hende til instagram, men stort set aldrig på kamera. Måske kan hun fornemme at det er min fødselsdag om fire dage, haha!
Nå, men jeg går lidt og overvejer hvordan jeg skal sammensætte denne taske. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg er altid bange for at virke for Lady-like og lidt for fornem hvis jeg går med den, men jeg vil sindssygt gerne få den brugt! Det er en deletaske jeg har med min mor, og ja, den er altså ægte, men den er købt brugt som vintage.
KNUS WHITTAalberte whitta fashion blog

Comments: 11

 • Amy Dyrholm 24. september 201410:36

  Hahha, åh hvor er hun bare søøød! 😀

 • Louise 24. september 201410:41

  Hahaha hun er godt nok kær! Og den er så lækker din taske 🙂

 • Sophie P 24. september 201413:45

  Hvor er hun altså bare kær! 🙂

  Nu har jeg aldrig være en af dem, som elsker de kendte mærke såsom Chanel, Louis Vuitton osv., men den taske er nu ret lækker 😉

 • Happiness In Our Stars 24. september 201414:48

  Kære Alberte
  Nuhr nogle søde billeder af din hund =) (og lækker taske forresten!)
  Knus Emilie

  http://www.happinessinourstars.blogspot.com

 • Josefine 24. september 201416:01

  Jeg synes det er enormt sødt, at din hund hedder Coco og er vild med Chanel, haha.

 • N.K.L 24. september 201416:40

  såå dejlig en hund 🙂 og sååå fin en taske!
  virkelig fin blog du har, er ret vild med din stil.
  – følger nu med på bloglovin 🙂

  http://www.nkl-fashion.dk

 • Agnete 24. september 201417:10

  Sikke en skøn vovse og smadder fin taske <3

 • Emmi 24. september 201417:19

  YES! Fantastisk med nogle anderledes billeder! Så dejligt at se! 😀

 • laura // stinus it 24. september 201417:20

  uuuuhh jeg kunne liiiiige forestille mig dig med boyfriend jeans (eller sorte ripped skinny jeans) en grå tee og en af dine lækre jakker – og så tasken. Et lidt Normcore-kinda look 🙂

Leave a Comment