Gæsteindlæg // Sofieparelius.dk

sofie pSofie Parelius, 21 år, blogger, studerende (KEA designteknolog) og Beauty Assistent.

Lidt om mig: Blogget i snart 3-4 år, blogger om alt fra mode til træning, tips og ideer til hjemmet (livstilsblogger). Jeg har altid elsket og være kreativ, hvilket jeg elsker at kunne udfører gennem min blog! Min tøjstil ville jeg beskrive som lidt rocket men med et twist af de feminine toner, og hvad der ellers kan overraske og inspirere af nye trends. Min garderobe er fyldt med alt fra loppemarkeds fund, til de mere dyre mærkevarer.

Fun to know: Har spillet fodbold i over 7 år. Flyttede hjemmefra da jeg var 20, og er fuldstændig vild med alt der er kanel i, næsten… 😛

Følg Sofie Parelius blog HER
Følg Sofie Parelius på bloglovin HER

 alberte whitta fashion blog

Comments: 5

Leave a Comment