It’s my birthday!

atten år 049

Så blev jeg endelig atten år! Jeg har glædet mig så meget til denne dag, og alle de muligheder jeg nu omsider har. Jeg kommer muligvis til at lyde nørdet nu, men jeg glæder mig også helt vildt til at stemme, og er meget glad for at have stemmeret. Jeg er selvfølgelig også superglad for at jeg nu kan komme lovligt i byen, for med mit unge “look” så er det ofte svært at snyde sig ind (haha.)
Men nu er jeg atten, og jeg er blevet fejret SÅ godt! Igår havde mine forældre forberedt et surpriseparty hvor der kom gæster, og det var virkelig hyggeligt. Det betyder så også at jeg er megatræt idag, og at der nok ikke kommer så meget blogging idag – jeg håber at I kan bærer over med mig.
XOXO Whittaalberte whitta fashion blog

Comments: 17

 • Happiness In Our Stars 28. september 201411:04

  Kære søde Alberte
  Tillykke med fødselsdagen, håber du får en god dag 🙂
  Knus Emilie

 • Maja 28. september 201411:25

  Stort tillykke med fødselsdagen! Jeg håber at du får en fantastisk dag <3

 • Ida Mynthe 28. september 201413:23

  TILLYKKE smukke!

  Kram fra Ida // http://www.uniquesilhouettes.bloggersdelight.dk

 • kathrine 28. september 201413:45

  stort tillykke med dagen!!

  knus kathrine
  http://more-than-minimalism.squarespace.com

 • Ekua 28. september 201415:53

  TiLlykke med dagen ,JEG HAR OGSÅ FØDSELSDAG IDAG ! Og jeg bliver 20 år xxx

 • Agnete 28. september 201416:18

  TILLYKKE SMUKKE ALBERTE <3

 • Anna 28. september 201420:03

  Kæmpe tillykke smukkeste Alberte!

  Håber du havde den bedste dag <3

 • Clara Dam 28. september 201420:06

  Kæmpe tillykke!

 • Anna-Sophie Lund Johnsen 29. september 201415:59

  Hjertelig tillykke med de 18 år! 😀 Hvor spøjst, jeg fyldte nemlig 20 i lørdages (d. 27.), så jeg deler din fødselsdagsglæde 😉 Godt nok fyldte jeg ik 18 år, men 20 er nu også en rimelig intimiderende alder, da man jo så officielt er trådt ud af teenageårene og nu egentlig kan kalde sig voksen. Brrr, så jeg er vist hoppet med på “19 år for 2. gang”-vognen ;P Men det er også fedt at blive et år ældre, der åbner sig nye døre der bliver spændende at udforske, og man bliver nye erfaringer rigere. Jeg kan dog godt selv huske hvor forfærdelig nervøs jeg var, for at fylde 18 år. Alt det gøgl med skat, stemmeret, tandlægeregninger, myndighed og ansvar for sig selv synes jeg var en lige lovlig stor mundfuld oven i alt mulig andet, men så er det jo så mega dejligt og priviligeret, når man har venner og familie der står klar med hjælp og trøst, og jeg vil vove at påstå at jeg har rykket mig sindsygt meget på de 2 år siden jeg blev 18. Ikke alene hviler jeg mere i mig selv (efter det hele lige fik lov at falde til ro), så har jeg også fået lov at opleve så mange nye ting, hvilket er super fedt, og jeg fortryder ikke spor! Kun at jeg ikke kan gå tilbage og opleve det igen 😉 Hæhæ
  – Så mit råd til dig vil være; nyd det! Også selvom det måske er skræmmende eller svært. Det er bare en sur del af hele kagen, der i sin helhed må nydes. 🙂

  Håber at du kunne bruge min “lille” peptalk, om ik andet så skal du i al fald have et tillykke med fødselsdagen og at jeg håber du havde en fantastisk dag, og al held og lykke fremover 🙂

  Kh. Anna-Sophie
  http://www.annahontas.blogspot.dk

Leave a Comment