Calvin Klein Jeans tee

PicMonkey Collage2 PicMonkey Collage PicMonkey Collage1Så er det tid til at fremvise lidt forskellige af mine fødselsdagsgaver, for jeg havde jo fødselsdag for et par dage siden. Jeg havde meget længe gået og ønsket mig denne Calvin Klein Jeans T-shirts som jeg havde opdaget på webshoppen Mytheresa, men desværre var den udsolgt over alt på internettet. Heldigvis var min kære mor vågen da hun gik på strøget, og så at en pige havde præcis dén t-shirt på, og hun fór hen til hende for at spørge hvor hun havde fået den. Pigen fortalte at der var åbnet en Pop-up store i Illum med Calvin Klein jeans, og min mor gik straks ind for at lede efter trøjen. Den var dog udsolgt i alle størrelser, bortset fra Medium, så den købte hun. Jeg er vild med at den er lidt stor, og når jeg folder ærmerne lidt op, så passer den helt perfekt.
Hvad synes I om den?
xx Whitta

 

bloglovinalberte whitta fashion blog

Comments: 7

 • Nana Bech 30. september 201410:25

  Hvor er det bare nogle fine billeder <3. Og t-shirten er SÅ lækker!

 • kathrine 30. september 201411:00

  Jeg har den samme t-shirt, den er så lækker, jeg elsker den!!! Jeg købte min på boozt.com, og jeg mener ikke at den er udsolgt endnu, bare et godt råd hvis nogen leder efter den 🙂

  knus kathrine
  http://www.more-than-minimalism.squarespace.com

 • LUISA 1. oktober 201415:28

  Lækker blog, en af mine yndlings. Vil dog lige høre, hvor du har købt dine bukser? Super fede.

 • Emma-Marie 3. oktober 201416:27

  Er vild med det enkle look den har, uden bare at være helt hvid

Leave a Comment