Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Shades of dust

PicMonkey Collage2 PicMonkey Collage1 outfit og sko 024 PicMonkey Collage3Hej girls! Nu har jeg været ude og udnytte mit nye objektiv endnu engang, og denne gang med et lidt sporty look, som jeg er rigtig vild med. I øjeblikket er jeg vild med trenden med en skjorte, sweater etc. bundet rundt om livet, og det vil I med sikkerhed også komme til at se mere af på bloggen.

Sko: Reebok – Taske: Stella Mccartney – Skjorte: HOPE – Bukser: Topshop – Top: H&M – Armbånd: The Vintage – Ring: Unknown

 

bloglovinalberte whitta fashion blog

Comments: 8

 • Anna 3. oktober 201411:41

  Dine nye billeder ser så flotte ud!

 • Agnete 3. oktober 201413:51

  Elsker dit oufit <3

 • Thea 3. oktober 201416:51

  Hej Alberte.
  Elsker virkelig kvaliteten på dine billeder<3
  Hilsen Thea. theeeaaaas.blogspot.dk

 • Amalie 3. oktober 201419:30

  wooow, klart et af mine yndlingsoutfits nogensinde!!! :O

Leave a Comment