Cecilie Copenhagen, nu som kjole

PicMonkey Collage PicMonkey Collage2PicMonkey Collage1Så er det tid til endnu et outfitindlæg, som idag er kommet lidt hen i et sporty-men-feminint hjørne. Jeg har iført mig den lækreste røde kjole fra Cecilie Copenhagen, og jeg er virkelig glad for at Cecilie er begyndt at lave kjoler. Hendes kjoler er så fine og feminine samtidig med at de har det velkendte partisaner-tørklæde-print, som giver det et mere “edgy” look, ifølge migselv.
Jeg går meget sjældent med kjole, for jeg føler ofte at jeg kommer til at se alt for barnlig ud med dem (da jeg jo har et meget ungdommeligt ansigt, hæhæ) men denne kjole synes jeg har lidt kant og er lidt speciel, så den føler jeg sagtens at jeg kan gå med, og jeg elsker den!
Hvad synes I om den?
xx Whitta

 

bloglovinalberte whitta fashion blog

Comments: 7

 • Cecilie lykke 4. oktober 201413:09

  Waow hvor er den flot!
  Er det Reebok sko du har på? 🙂

 • Karina 4. oktober 201417:54

  Det er virkelig et pænt sæt til dig 😉

 • Happiness In Our Stars 4. oktober 201418:04

  Kære Alberte
  For det første: Den kjole er virkelig lækker til dig!!
  For det andet: Hvordan har du fået fat i kjolen?
  Knus Emilie

  http://www.happinessinourstars.blogspot.com

 • Agnete 4. oktober 201421:31

  Wauw et fedt sæt:)

 • Mia 5. oktober 20149:28

  Hvor er den bare SÅ flot kjolen 🙂 hvor har du fået fat i den henne?

Leave a Comment