My fashion wall

Billeder til blog 176 Billeder til blog 178 Billeder til blog 180

Forleden dag knipsede jeg et par billeder af min ene væg, på mit værelse. Det er faktisk lidt et sneak-peek indlæg, for jeg overvejer at lave et blogindlæg med en room-tour, da mange af jer faktisk har efterlyst sådan et indlæg. Jeg har før lavet room-tours, så derfor har jeg ikke ville lave et room-tour indlæg før nu, hvor at mit værelse rent faktisk har ændret sig lidt siden den sidste tour. Jeg har klippet forsiden af mine cover-blade, og så har jeg derefter indrammet dem, og jeg synes faktisk det fungerer superfint, og ser lidt eksklusivt ud.
Hvad synes I om min fashionvæg?
xx Whitta

 alberte whitta fashion blog

Comments: 4

  • Selma 4. oktober 201420:57

    Din fashionvæg ser super fin ud, og det ville da være hyggeligt med en room-tour:-)

  • Pernille 5. oktober 201412:48

    Okay er helt solgt i den væg! Elsker ideen. har selv en væg der minder om det min er bare fyldt med billeder af mine yndlings storbyer men det ser mega fedt ud! <3

  • Agnete 5. oktober 201417:54

    Wauw en smuk væg og ville elske at se room-tour 🙂

Leave a Comment