Favorite company

amanda og cecilie 027 amanda og cecilie 029 amanda og cecilie 032(Billeder taget af min kære far)

Hold da op en dejlig weekend! Jeg har længe stået med dilemmaet om hvordan jeg skulle holde min attenårs fødselsdag. Mine forældre tilbød at vi kunne bestille en professionel bartender som kunne komme hjem til os og lave drinks i et par timer, og så kunne jeg inviterer alle mine venner. De kom også med en masse andre ideer som indebar store og storslåede fester, men jeg kunne bare mærke at jeg hellere ville noget stille og roligt. Derfor inviterede jeg to af mine yndlings-mennesker, nemlig Amanda Svendsen og Cecilie Stenfeldt, en tur på tapasbaren i København, hvor vi spiste lækker middag og fik fine pink drinks. Jeg er så glad for at det var sådan jeg fejrede min attenårs, for jeg er altså bare mere til pigehygge, end til store vilde fester.
Min far er superglad for det med at tage billeder, så han tog et par billeder af os lige da pigerne kom.
Hvad har I fået jeres weekend til at gå med?

xx Whittaalberte whitta fashion blog

Comments: 10

 • Glassow 5. oktober 201419:37

  Elsker din jakke! Og de her billeder 🙂

 • Anna 5. oktober 201420:05

  Du er så smuk når du smiler med tænder! <3

 • Sofie 5. oktober 201420:43

  Det klæder dig helt voldsomt meget at smile! Så smukt et smil altså 😉

 • Mathilde 5. oktober 201421:08

  Jeg har det på helt samme måde! Jeg har også fået stukket diverse gode idéer i hovedet med de bedste intuitioner, men jeg kunne også bare mærke, at det ikke var det jeg skulle. Det endte ud i en hyggelig brunch med veninderne, hvilket jeg nød så meget mere, end jeg ved jeg havde nydt en kæmpe fest.

  Knus mathildesunivers.blogspot.dk

 • Agnete 6. oktober 20145:48

  Meget hyggeligt men jeg er selv heller ikke til vilde fester 🙂 Elsker dit smil ALberte

 • Anne 6. oktober 201415:33

  Hvor er din fantastiske jakke fra? 😀

 • kathrine Johansen 7. oktober 201415:24

  Hvor lyder det hyggeligt, og skønt med sådan en lækker fødselsdag 🙂

  Knus<3
  http://www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

Leave a Comment