Frynsegoder

støvler støvler1Hej sødeste piger!
Jeg vil idag gerne vise jer et par sko, som jeg er blevet fuldstændig forelskede i. Jeg er jo en stor fan af frynser, og da jeg så disse sko i genbrugsbutikken The Vintage, så var jeg solgt. Jeg kan forestille mig at der er mange delte meninger om disse slags sko, og derfor kunne jeg godt tænke mig at høre hvad I synes om dem – Så hvad er jeres mening om dem? Der er ingen tvivl om at frynser er en tendens i modebilledet (måske ikke så meget på sko, men mere på tasker) men det er jo ikke alle tendenser som man synes er lige fantastiske.

xx Whittaalberte whitta fashion blog

Comments: 10

 • Anna 5. oktober 201417:38

  Normalt ville jeg nok ikke svare, når det er noget, jeg ikke selv bryder mig om. Men når du nu beder om det, må jeg sige, at jeg ikke bryder mig om støvlerne.. – men du skal nok kunne style dem fedt! 🙂

 • Agnete 5. oktober 201417:52

  Syns de er mega for fede og elsker frinser <3

 • Glassow 5. oktober 201419:43

  Lækre støvler!

 • Emma-Marie 5. oktober 201421:01

  Jeg er VILD med dem!!

 • Clara Dam 5. oktober 201421:23

  Frynser og jeg er egentlig ikke særlig gode venner på normal vis, men for fanden, hvor er de støvler fede. Sindsygt godt køb!

  http://theburnedlight.blogspot.dk/

 • Julie / It's My Passions 6. oktober 201410:46

  Er vild med frynser og disse ligeså – hvor er de flotte 🙂

 • Lisa 6. oktober 201417:24

  Jeg er normalt ikke specielt stor fan af frynser, men jeg er faldet pladask for disse støvler! <3

Leave a Comment