Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Wearing red

cardigan cardigan1 cardigan2Så er det tid til endnu et outfitindlæg, som jeg er blevet ret vild med at vise på bloggen, efter at jeg har fået et godt objektiv. Cardiganen er fra Times up Vintage, som jo naturligvis er et vintagefund. Udover dét, så har jeg et snake-armbånd på fra The vintage-butikken, og et armbånd fra Valentino. Jeg elsker cardiganen, og den passer perfekt til det efterårsvejr som vi langsomt er ved at få.
Hvad synes I om outfittet piger?
xx Whitta

 alberte whitta fashion blog

Comments: 13

 • Anne Schmidt - WhatWhenWhere 6. oktober 201412:35

  Jeg synes, det er super lækkert!

 • Sarah Emilie 6. oktober 201412:58

  Hedder butikken “Times Up Vintage”, altså den butik, hvor du har købt trøjen? 🙂

  Den er vildt fed!

 • Clara 6. oktober 201414:11

  Årh hvor er cardiganen flot! <3
  Hvor meget gav du for den?

 • Julie / It's My Passions 6. oktober 201414:22

  Lækkert vintage fund, den ser nemlig bare så behagelig ud og perfekt til sæsonen 🙂

 • Agnete 6. oktober 201415:25

  Skøn cardigan og msukke armbånd <3

 • Josefine 6. oktober 201418:44

  Virkelig et lækkert outfit, elsker rød så flot en farve!
  Vil lig sige at jeg syntes du har forbedret bloggen rigtig meget på det sidst, dine indlæg er så gode og gennemarbejdet, og ikke mindst er billederne blevet enormt flotte! keep up the good work søde Alberte!

 • Emma Martiny 6. oktober 201419:49

  Sikke et fint outfit alberte! 🙂

 • Cecilie Lykke Ekmann 6. oktober 201421:17

  Lækkert lækkert outit, i must say!
  Hvor er bukserne fra? De er bare pæne!

 • Laura // stinus it 6. oktober 201421:29

  Enig med Josefine der roser dig!!

  – jeg ville lige høre om det er det famous 50 mm objektiv du har fået eller ??

  og i hvilket program redigerer du billeder??

  Til sidst vil jeg høre om du ikke ville være mega sød og stemme på mig og min blog til en konkurrence med L’Oréal Paris – man vinder en rejse til paris og at komme backstage til modeevents (og det kunne jeg meeega godt tænke mig)

  http://www.trendsettersearch.dk/all-about-style/3464/

Leave a Comment