Parisian chick

nederdel1 nederdel nederdel2Jeg har glædet mig rigtig meget til at udgive dette indlæg, og jeg glæder mig til at høre jeres reaktion! Jeg var forleden forbi genbrugsbutikken TheVintage, og fordi at jeg kender ejeren af butikken (Dorthe) rigtig godt, og fordi at hun bare er skidesød, så fik jeg lov til at “klæde mig lidt ud” og prøve noget af alt det designertøj som hun sælger. På dette billede har jeg den fineste nederdel på fra Designers Remix, og den er så parisisk og chik, og jeg er fuldstændig forelsket i den! Jeg har på billederne også iført mig en tee fra Reiko, sko fra Givenchy, og så fik jeg lov til at låne Dorthes egen private chaneltaske (den er desværre ikke til salg i hendes butik.) Hvad synes I om outfittet?

xx Whittaalberte whitta fashion blog

Comments: 7

 • Stine // KISS KISS BANG BANG 7. oktober 201413:14

  Super fint outfit 🙂

 • Julie 7. oktober 201414:02

  Hej Alberte
  Hvor ligger butikken henne, altså gade osv. <3
  Du må meget gerne følge mig på bloglovin, jeg hedder juliebernholm

  Elsker din blog!!

 • Lisa 7. oktober 201414:27

  Er ikke så vild med outfittet, men t-shirten er ret fin 🙂

 • Katrine Guldbæk 8. oktober 201412:05

  Jeg er helt vild med din fine nederdel 🙂

 • Kirstine B 8. oktober 201414:45

  Hvor ligger butikken henne?
  xo

Leave a Comment