Bunch of my favorite bracelets

The vintage 089 The vintage 091Det er på tide at give jer et lille Lørdags-tip når det er bedst. Når det gælder shopping, så har jeg én yndlingsbutik, og det er The Vintage. Jeg er ofte forbi The Vintage for at se om de har fået nye produkter, og det har de nu! Jeg har før vist jer mit fine sorte slange-armbånd som jeg har fået derudefra, men nu har de rigtig mange nye, og med rigtig mange spændende farver – og hvis I har lyst til et af disse smukke armbånd som KUN koster 600 kroner, så kig forbi The Vintage som ligger i Hellerup på Strandvejen.
Disse armbånd er også en fantastisk gaveidé hvis ens veninde har fødselsdag eller konfirmation – hvis man ikke har et så stort budget, så kan man også slå sig sammen med et par veninder om at købe et.
Hvad synes i om dem?

xx Whitta

 alberte whitta fashion blog

Comments: 7

 • Agnete 11. oktober 201414:43

  Wauw hvor er de smukke <3

 • Louise 11. oktober 201416:34

  Ved du, om de også sender pakker ud? Bor i jylland, men bliver simpelthen NØDT til at eje det armbånd!

   • Louise 12. oktober 201414:23

    Åhh det ville være fantastisk! Tak skal du have! ^.^

 • Agnete 11. oktober 201419:56

  Uh det vil jeg også gerne vide <3

 • Emma-Marie 25. oktober 201411:55

  HVor er de smukke!

Leave a Comment