Streetstyle ved Torvehallerne

streetstyle2 SONY DSC streetstyle SONY DSC streetstyle1Jeg var i Lørdags et smut inde i Torvehallerne for at tage lidt streetstylebilleder, samt stemningsbilleder fra markedet. Torvehallerne er placeret på en lille plads tæt på Strøget, og der kan man komme og købe grønsager, kød og alt muligt andet lækkert – det har lidt en Newyorker-vibe.
Bør gøre det til en tradition at tage lidt streetstyle-billeder af folk når jeg er ude på Lørdagsindkøb i Torvehallerne, hvad siger I til det?
Så kan jeg også fortælle at min sygdom er blusset op igen, og at jeg derfor ligger og har det meget slemt, ryster, har koldsved og slem kvalme. Jeg skal i slutningen af November undersøges på hospitalet og det glæder jeg mig meget til, for jeg kan ikke overskue den her sygdom mere.

xx Whitta

 alberte whitta fashion blog

Comments: 5

 • Lisa 13. oktober 201412:36

  Elsker streetstyle-billeder, man bliver så inspireret!
  Men rigtig meget øv, at din sygdom er blusset op igen 🙁
  God bedring søde pige <3

 • Caroline 14. oktober 201413:33

  Super fedt intiativ! 🙂
  God bedring!

  /Caroline
  http://www.secondarysombre.dk

 • Emilies (happinessinourstars) 16. oktober 201422:10

  Kære Alberte
  Jeg eeeeelsker bare de røde bukser på det 5. billede 🙂
  ps. saver din blogging -men bliv lige rask først ikk <3
  Knus Emilie

  (happinessinourstars.blogspot.com)

 • Agnete 19. oktober 201412:16

  Virkelig vild med streetstyle. God bedring det er så synd for dig :'(

 • Emma-Marie 29. oktober 201411:51

  Mere streetstyle, tak!! Og god bedring!!! 😉

Leave a Comment