Galt eller genialt? // Costo Caps

costo collage

Billeder nuppet fra Costo’s egen hjemmeside.

Jeg går i øjeblikket og crusher helt vanvittigt på disse caps fra brandet “Costo” og overvejer faktisk at kaste penge efter en. Jeg har længe haft et lidt mærkeligt forhold til dem og har syntes at de var alt for “klovnede” men efter at jeg for noget tid siden så to piger med hver deres hvide cap med hvid pom-pom og en lækker lang trenchcoat, så har jeg fået øjnene op for dem. Den fine kvast på toppen gør naturligvis at cappen får et lidt “klovnet” og specielt look, men hvis man sammensætter den rigtigt, tror jeg at det kan se enormt fedt og raffineret ud.
Hvad synes I om dem? Er det galt eller genialt?

xx Whitta

alberte whitta fashion blog

Comments: 9

 • sandie 21. oktober 201411:06

  helt galt

 • Pernille 21. oktober 201415:46

  Jeg syntes den er utrolig lækker. Den har et anderledes look som jeg elsker og tror den vil være flot i det rigtige outfit.

   • Pernille 21. oktober 201416:24

    Nemmelig! Den er anderledes men syntes det kunne set fedt ud med en lang jakke et par korte støvler og så hatteneller noget i den stil her i efterårs tiden.

 • Agnete 21. oktober 201416:08

  virkelig grim dsv alberte <3

 • Katrine 21. oktober 201417:51

  Jeg tror de kan være okay til nogle oufits, men at man skal passe på det ikke bliver for ‘klovnet’. – jeg ville dog ikke selv investere i en. 😛

Leave a Comment