Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Its getting cold

PicMonkey Collage2 SONY DSC PicMonkey Collage PicMonkey Collage1

Jakke: Moss Copenhagen – Halskæde: Købt i et akvariums gaveshop
Sko: Reebok – Bukser: Topshop – Top: Ukendt

Jeg er endelig ved at blive næsten-rask, og det betyder at jeg hver dag går mig en lille tur op af ned af min gade, for at få luft i kinderne, og få bevæget min krop. Min sygdom betyder at jeg ikke må stresse, men at jeg skal bevæge min krop meget, så en ustressende, men bevægelig aktivitet kan være at gå en lille tur – disse billeder er taget på en af de små hyggelige gåture som jeg pt. nyder rigtig meget.

xx Whitta

alberte whitta fashion blog

Comments: 3

  • Karoline Jønsson 21. oktober 201419:35

    Jeg er vild med din frakke, den er rigtig lækker. <3
    tag gerne et smut forbi min blog hvis du har lyst http://www.karoline-marie.blogspot.dk

  • Agnete 22. oktober 201415:57

    Fnt oufit og ønsker dig god bedring <3

Leave a Comment