Flashing Deichmann boots

PicMonkey Collage5 PicMonkey Collage3 PicMonkey Collage4

 Støvler: Deichmann – Bukser: ZARA – Knit: Modstrøm – Halskæde: &ortherstories

 Jeg skrev for et par uger siden at jeg havde været til et Deichmann-event, hvor at vi var så heldige at få lov til at vælge vores eget par sko, fra den fine kollektion. Jeg valgte de her sko, og jeg er SÅ glad for dem. Jeg går ikke specielt ofte i stiletter, men jeg tænkte at når man nu får et par gratis sko, så skulle jeg kaste mig ud i det, og prøve noget anderledes. jeg er SÅ glad for dem, og jeg tror faktisk godt at jeg kan gå hen og blive en rigtig heel-girl, hæhæ.
Hvad synes I om skoene?

xx Whitta

alberte whitta fashion blog

Comments: 6

  • Line 22. oktober 201412:18

    Hvor er de fede! – Godt valg 🙂 Deichmann har efter min mening, altid haft nogle super fede sko, og så til lave priser! De sko jeg har haft fra Deichmann, har virkelig holdt længe! Desværre har vi ikke en Deichmann her i byen, men jeg skal altid ind og kigge hvis jeg kommer forbi én 😉

  • Lisa 22. oktober 201414:19

    Wauw hvor er de flotte! 😀

  • Agnete 22. oktober 201416:05

    Sikke nogle smukke sko <3 Elsker deichmann 🙂

Leave a Comment