Eventer den i midtbyen

PicMonkey Collage4 SONY DSC PicMonkey Collage1SONY DSC PicMonkey CollageBilleder taget af sødeste Sofie Parelius. Følg hendes blog HER

Pt. holder alle de store presse-bureauer pressedag. Det betyder at de viser produkter fra deres “kunder” som består af forskellige brands. I øjeblikket er bureauerne ude for at vise deres 2015-kollektioner, og det er os bloggere inviteret til – hvilket er en ret stor luksus. Derfor tænker jeg at jeg i den næste tid vil præsenterer jer for nogle små billeder som jeg tager til pressedagene – Har I lyst til det? De forskellige bureauer har naturligvis forskellige kunder, og igår var jeg forbi et bureau som blandt andet har tøj fra PopCPH og et andet bureau som har smykker fra Dyrberg Kern. Idag skal jeg forbi nogle andre PR-bureauer og jeg glæder mig til at se hvad de kan vise frem! Jeg elsker virkelig at være blogger og få muligheder for at dyrke min store interesse for mode.
Hvad siger I til outfittet?

xx Whitta

 alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Agnete 24. oktober 201421:03

    wow et fedt sæt og fantastisk shoppingnet 🙂 Vil meget gerne se mere om presse-berauer 🙂

Leave a Comment