Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Handsome looking fella’

PicMonkey Collage

Burde denne fyr ikke bare starte sig en modeblog mettevuns? Jeg ville da i hvertfald være en ivrig læser – desværre tror jeg ikke at blogging passer så godt ind i livet som ambitiøs jurastuderende. Nå, men jeg skød forleden disse billeder af min kære bror, i hans fede Blazer fra Sand. Blazeren har matchende bukser, men personligt er jeg ret stor tilhænger af de skinny jeans til, da det giver en kontrastfuld og rå effekt.

xx Whittaalberte whitta fashion blog

Comments: 4

  • Agnete 4. november 201416:52

    Man må jeg indrømme du har en ret så lækker bror. Og fedt studie og mega sejt tøj 😛

  • Cecilie B 4. november 201419:31

    Ham kan du skam godt være stolt af! Uuuh! 😀

  • JulieJ 4. november 201420:30

    Han er en flot fyr :). Dør næsten af grin indeni, men er han single?

Leave a Comment