Dilemma

tvivl1

Jeg er i øjeblikket enormt splittet når det gælder blogging. Jeg nyder at blogge, og jeg elsker at kunne inspirerer andre, og kunne dele mit liv, desværre føler jeg slet ikke at jeg har tiden og kan give jer alt det som I fortjener. Derfor er jeg begyndt kraftigt at overveje, om man skulle begynde at blogge med en partner. Sammen med en anden blogger-ildsjæl, som har samme passion for at inspirerer, dele dagens outfit og at modeblogge. Jeg har altid været misundelig på de bloggere som har sig en blogger-partner, som de tager til events med, og som de kan dele bloggens opture og nedture med, og jeg er begyndt at overveje om man skulle tage springet, og lave en modeblog med en god blogger-kollega.
Hvad ville I sige til hvis jeg begyndte at blogge med en anden modeblogger? Det skulle i såfald naturligvis stadig være en modeblog, og det skulle være en person med samme ambitioner for bloggen.
Vil gerne høre jeres mening om dette emne, da det er noget som jeg tænker meget over.

xx Whittaalberte whitta fashion blog

Comments: 25

 • Ida Marie 5. november 201418:38

  elsker din blog! virkelig inspirerende indlæg og så er du jo også bare gudesmuk! hvis du får tid kan du måske kigge ind på min blog og evt. følge den på bloglovin’? Hilsen Ida Marie

 • Signe 5. november 201419:39

  syntes helt klart at du skulle blive ved med at have din egen, da du lever helt op til mine forventninger, i forhold til at du er en pige på atten. 🙂

 • Fie 5. november 201420:08

  Synes du har sådan en fin blog, som giver læseren mulighed for at følge med i netop dit liv og dine tanker. Så efter min mening, ville det være synd at skulle dele din succes. Jeg er selv en pige på 18 år, og jeg finder din blog meget inspirerende, især fordi jeg er i stand til at identificere mig med mange af dine overvejelser og din stil.
  Personligt foretrækker jeg færre og mere gennemtænkte indlæg fremfor nogle hurtige “nødvendighedsindlæg” om du forstår. Når det er sagt, er det selvfølgelig også svært at udtale sig om hvilken effekt en hjælpeblogger ville/kunne have, før man har set det 😉

  Stor ros herfra

 • Sarah Louise 5. november 201420:59

  Alberte, du kunne lave en video om hvordan man twerker, mens man synger pirates of the caribbean, og jeg vil stadig else dig og din blog :)))

 • Pernille 5. november 201421:02

  Syntes du har en helt igennem fantastisk blog. Jeg syntes dine indlæg er meget inspirerende. Efter min mening lever du op til hvad en mode blogger i min øjne skulle kunne. Jeg har nu fulgt dig i meget lang tid og du udvikler dig hele tiden. Når du så snakker om at få en partner kan jeg sagtens se hvad du mener og det kunne være mega fedt, men er det så ikke synd at bare give slip på alt det du har opnået hvis man kan sige det. Det er et virkelig svært valg og jeg kan godt se hvad du mener jeg vil da også hellere have en partner en at være alene hvis jeg nu havde det liv der gjorde jeg kunne blogge. Jeg tror bare du skal tage den beslutning du har det bedst med. Jeg vil ihvertfald stadig være fast læser uanset hvad du vælger

 • Cecilie Binau 5. november 201421:18

  Jeg syntes din blog er rigtig, rigtig fin, og jeg synes altså bestemt ikke det gør noget hvis der ikke lige kommer et indlæg op hver dag 🙂

  Knus
  bloggingbycecilie.blogspot.dk

 • Emilie Berg 5. november 201421:21

  Jeg synes det med blog-partnere lyder super godt! Jeg har selv blogget i mange år, og jeg droppede det lidt, da jeg selv følte at det tog min tid og at jeg desværre i mit nærområde ikke havde nogle, at gør det med, da der desværre ikke var så mange, der hverken kendte til det eller ville bakke op omkring det. Men Jeg ville ønske jeg havde en, at blogge med og dele ting med og hjælpes ad med. Er så småt begyndt, at blogge igen, dog med pause og en del slettede indlæg, da min blog er total under omlægning!

  xxx
  Emilie Berg
  http://emiliecberg.blogspot.dk/

 • Agnete 6. november 20146:29

  Kære Alberte du er den mest fænomenale modeblogger jeg kender. Du er fantastisk dygtig og gudsmuk. Du har en perfekt stil. Jeg elsker dine indelæg. Jeg syns du poster nok så jeg er godt tilfreds. Me hvis du vælger at få en hjælpe blogger vil jeg støtte dig <3

 • Sine Kirstine 6. november 20147:53

  Jeg synes du skal beholde bloggen som den er nu, så hellere få, men gode indlæg, i stedet for ikke gennemarbejdede indlæg.

 • Karoline Haugaard 6. november 201416:32

  Jeg elsker din blog, og har fulgt dig rigtig længe! Jeg tænker at du jo blogger rigtig meget nu, så nogle af dine læsere forventer, som du siger, måske rigtig meget. Dog synes jeg også at det lyder som en spændende og anderledes idé at blogge sammen med en anden, jeg tror det kunne blive super fedt! 🙂

  http://www.karolinehaugaard.dk/

 • Lullumut 6. november 201420:12

  Mit råd er at fortsætte på egen hånd 🙂 Og så skære ned på mængden af indlæg. Blog f.eks. hver anden dag eller ha’ 2 ugentlige fridage. Det har jeg selv i de perioder, hvor jeg ikke orker andet.

 • Petrea 7. november 201411:31

  Jeg syntes din blog er skøn som den er! Jeg tror også det kan komme til at fungere fedt hvis du får en til at hjælpe dig, men i hvert fald har du en fast læser i mig uanset hvad.
  Og hvis du mangler en at tage med til events, eller til at tage outfitbilleder med, kan du bare tage mig med! 😉

   • Petrea 13. november 201417:39

    Jaaa, elsker det!!
    Ved ikke hvor god jeg er til det, men jeg er i hvert fald glad for det. Og bor kun 30 min fra byen i tog såå <3

 • Signe 7. november 201414:56

  Okay for det første så elsker jeg din blog!! Den er så chill og bare rar at være inde på!
  Den er så fin og dejlig og jeg kan ikke lade være med at blive glad når jeg læse dine indlæg btw så er din stil mega god med et strejf af elegant!

  For det andet ville jeg elske at være din partner! Det store problem er sgu bare at jeg rejser et halvt år til Australien så det ville sgu nok blive lidt svært haha 🙂

  Men din blog er fin som den er! keep up the good work <3

Leave a Comment