How to style // When a fashionblogger need your advice

PicMonkey CollageSko: Aldo – Bukser: Zara – Top: All Saints

Overvejer stærkere end noglesinde før, om det simpelthen er på tide at disse bukser lader livet. Jeg har altid elsket tanken om disse rå bukser i et lækkert outfit, men jeg kan simpelthen bare ikke finde ud af at sammensætte dem! Derfor, som mit sidste håb, har jeg brug for jeres råd! Hvordan kan jeg sammensætte disse bukser på en smart måde? Kommenter i kommentarfeltet, og så vil jeg måske redde bukserne fra deres visse død. 😉

xx Whitta

 alberte whitta fashion blog

Comments: 12

 • Yasmin 5. november 201411:29

  Bukserne i sig selv er ret ” in your face” så jeg vil tænke, at nøglen til at få dem til at fungere, er at tone resten ned.. Jeg ville gå efter en sort rullekrave og et par fine, simple stiletter.

 • Pernille 5. november 201412:00

  Har selv et par bukser der minder om dem og har også selv svært med at sammensætte et outfit med dem. Jeg må indrømme det ret fedt det du har sammensat på billedet. Men måske et hat eller noget kunne give outfittet et nyt look. Det er ihvertfald noget man kunne overveje. Man kunne også tage en rullekrave trøje eller noget der minder om det og så tilføje en guldfarvet halskæde og sætte til for at på det til at passe sammen. jeg håber ihvertfald og du kan få sammensat noget med dem. <3

 • Anne 5. november 201413:23

  Jeg tror du bare må prøve dig frem.
  Det kunne være spændende at prøve med en hvid overdel (evt. rullekrave) for at skabe en anderledes kontrast.
  Der handler nok om at skabe harmoni i outfittet. For at al opmærksomheden ikke kun er på bukserne så kunne nogle flotte smykker være en ide.
  Amalie Wessel lagde et outfitbillede ud for lidt tid siden, hvor hun også havde et par statement-agtige-bukser på. Der havde hun en jakke i samme nuance som sine bukser. Det fungerede rigtig godt.
  Held og lykke med bukserne:)

 • Signe 5. november 201413:54

  Personligt hader jeg dyreprint på tøj, jeg føler ligemeget hvordan man styler et par leopard bukser (you name it) så kommer det altid til at se halvfærdigt ud eller så ligner det noget man bare lige hurtigt har klasket på..

  Men det er jo bare min mening 😉 Jeg har dog en regel i mit tøjskab “Er den ikke gået med i 3 mrd skal den ud” ellers optager den bare plads til nyt tøj!

 • Naja 6. november 201421:28

  Når jeg selv har dyreprint bukser på, så bærer jeg dem oftest med en sort rullekrave og et par lækre støvler. Det er helt sikkert en vinder!

 • Emma-Marie 10. november 201421:04

  jeg synes outfittet på billederne oven over er SÅ fedt!! En sort trøje og ballerinaer, eller et par sneakers passer godt sammen med de printede bukser!

Leave a Comment