Miss Glossy 2014

 

SONY DSC

Så er det imorgen at mit Miss-Glossy eventyr starter, og jeg vil gerne fortælle jer lidt om hvad det går ud på. Sidste uge blev jeg nemlig ringet op af Loreal, som fortalte mig at jeg var den heldige vinder af Miss Glossy 2014. At være Miss Glossy indebærer at man bliver deres kampagneansigt, og blandt andet vil florerer i diverse store modeblade (Elle f.eks.)
Så imorgen skal jeg ud på Loreals hovedkontor, hvor nogle af Danmarks bedste hårstylister skal klippe og farve mit hår, og derudover skal der filmes en tutorial-video. Når mig, og den anden vinder af Miss Glossy 2014 har fået lavet vores hår, så bliver vi kørt ud til Tivoli Hotel i København, hvor vi skal spise på toppen af Tivoli Hotel med udsigt over hele byen, og på menuen står der Sticks’n’sushi! Efter aftensmaden skal vi ned på vores hotelværelse og få os en god nattesøvn, for dagen efter står den på photoshoot!
Halv ni om lørdagen skal vi ind ved fotostudiet “The Lab” som er et fotostudie der bliver brugt til store professionele fotoskydninger. Der bliver vi stylet, og får lagt makeup af nogle af Danmarks bedste makeup-artister, og så skal der tages billeder!
Jeg kan ikke beskrive hvor meget jeg glæder mig til denne oplevelse, og jeg glæder mig helt vanvittigt til at bladrer igennem de store modeblade som jeg får tilsendt hver måned, og pludselig finde mit eget ansigt, haha.
Glæder mig meget til at tage billeder til bloggen fra oplevelsen, og jeg vil selvfølgelig forsøge ivrigt at opdaterer min instagram en masse! Jeg hedder Bertewhitta på instagram.

xx Whitta

alberte whitta fashion blog

Comments: 6

 • Lullumut 6. november 201420:10

  Tillykke, hvor er det sejt 🙂 Sikke en fed oplevelse.
  Kan jeg lokke dig til at venstre stille teksten i dine indlæg? 🙂 Den er ikke ret god for øjnene at læse 🙂

 • Anna 6. november 201420:32

  Årh tillykke! <333

 • Pernille 7. november 201410:22

  Det er så fedt du har vundet. Du fortjener dette mere end nogle andre. Du udlever næsten en hver piges drøm lige nu. Jeg glæder mig utrolig meget til at kunne se dig i de forskellige magasiner. Jeg er utrolig stolt af dig og syntes det er så fedt for dig. Jeg glæder mig så meget til at høre om det hele og se billeder derfra. 😀 <3

 • Agnete 8. november 201416:57

  Stort tillykke smukkeste Alberte

Leave a Comment