En bloggers værste fjende

look

Strik: Asos (Kan købes HER) – Leggins: All Saints – Støvler: Pieces
Armbånd: The Vintage – Taske: DIY

Ret dramatisk overskrift, right? Men I vil vel gerne vide hvad bloggernes værste fjende er, kunne jeg forestille mig. Vores værste fjende er noget så enkelt som dårlig belysning. Jeg elsker vinteren og jeg elsker efteråret, men belysningen er virkelig ikke særlig god, når man har brug for sine daglige outfitbilleder til bloggen. Idag måtte jeg trække min far ud ved vores hjem, for at skyde billeder til bloggen klokken fire, og lyset var allerede ved at blive dårligt. Så beklager for den ikke helt optimale belysning girls.
Hvad synes I ellers om outfittet?
xx Whitta

 

bloglovin knap

 alberte whitta fashion blog

Comments: 4

  • Anne-Dorthe 7. november 201423:48

    Åha, det kender jeg alt for godt! Billederne bliver så meget bedre om sommeren 🙂

    http://www.annedortheandersen.dk

  • Agnete 8. november 201416:55

    Helt ok billeder men langt beder om sommeren

Leave a Comment