Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Who said you can’t wear sunglasses at night?

PicMonkey Collage3Jeg var forleden til et hyggeligt event hos et PR-bureau, og søde som presse-pigerne hos dette bureau er, så fik vi en lille goodiebag med hjem. Goodiebags kan være meget forskellige. Alle goodiebags er fede, og det er altid med spænding at man åbner den, men indholdet er selvfølgelig ikke altid lige interessant – men WOW, jeg fik et chok da jeg så hvad der lå i min goodiebag. Nede i den fine pose, lå der nemlig et par RayBan solbriller! Det er muligt at det er vinter, og at det ikke just er solbrille-vejr, men jeg skal altså ud og lufte de her basser.

xx Whitta

 

 alberte whitta fashion blog

Comments: 8

 • Josefine 11. november 201411:49

  Ej hvor lækkert! Det er da ren luksus! <3

  Kig gerne forbi min blog hvis det lyster, der er en giveaway kørende
  http://byus2you.blogspot.dk

 • Lotte 11. november 201419:43

  Det er altid vejr til solbriller. Det er min regel. Og de der er voldsomt fede! 🙂

 • AGNETE 11. november 201419:46

  Ih hvor er du heldig skønne Alberte <3

 • sine 11. november 201421:33

  hvor er din fine jakke fra? 🙂

 • Mathias 12. november 201411:07

  Du er meget smuk, skriv til mig 81719912

Leave a Comment