Outfit for a meeting

SONY DSC PicMonkey Collage SONY DSCKjole: Isabel Marant – Støvler: Pieces – Taske: Stella Mccartney

Hej piger! Forleden dag var jeg inde i byen for at mødes med en sød bloggerveninde, inden at jeg skulle videre til et spændende møde hos et smykkefirma. Mig og min kære bloggerveninde ved navn Natalie som blogger HER tog et par outfitbilleder, og her er resultatet. Efter outfitbillederne drog vi videre til et smykkefirma ved navn HVISK, som jeg vil komme til at samarbejde meget tæt med i fremtiden. Det er et helt nyt brand, som helt sikkert bliver en kæmpesucces. Deres smykker er simple, feminine og rigtig billige, i forhold til kvaliteten. Jeg vil skrive meget mere om smykkefirmaet snarest, for I SKAL bare kende dem. 😉
Hvad synes I om outfittet?

xx Whittaalberte whitta fashion blog

Comments: 8

 • Pernille 14. november 201411:34

  Jeg er helt vildt med outfittet! Specielt kjolen, den har en super fed form, og det kunne være fedt hvis du kendte nogle lignende kjoler du ville dele med os!

 • Justanotherblogger 14. november 201412:12

  Årh skønne dig <3 glæder mig til søndag :*

 • Agnete 14. november 201416:25

  Smukt oufit:) Vil mefga gerne have smykketips 🙂

 • Anna 17. november 201416:36

  Mega fedt. 🙂

Leave a Comment