Sunday mood

SONY DSC SONY DSC

Hej sødeste piger! Nej hvor jeg glæder mig til idag. For det første skal jeg til en fantastisk fødselsdag, iført mit nye køb fra IRO (mere om det senere) og for det andet, så skal jeg forberede lækre indlæg til jer, for snart er det jo jul, og det skal mærkes på bloggen. 😉
Jeg vil idag gerne vise jer disse fine elastikker fra PICO, som jeg købte for et stykke tid siden. De kan både bruges til armbånd og til elastikker i håret, men jeg bruger dem mest til førstnævnte.
En læser skrev iøvrigt igår at hun var træt af alle mine outfitindlæg – er I allesammen det? Personligt elsker jeg at se massere af outfitindlæg på andres blog, så derfor er det jo noget jeg også gerne vil vise på min egen. Men lad mig høre jeres mening, for det er altid skønt med jeres synspunkter.
Nu skal jeg til at have fint tøj på, for nu skal der fejres fødselsdag for ét styks god veninde.

xx Whittaalberte whitta fashion blog

Comments: 18

 • Caroline 23. november 201411:54

  Du må ikke gå ned på outfit-indlæggende! De er så inspirerende og man føler, at man kommer tættere på dig, fordi det er dig og din stil. Bliv endelig ved!

 • Anna-Sophie Lund Johnsen 23. november 201411:54

  Jeg synes din blog er ganske fin som den er, og faktisk synes jeg at dine outfitposts er mest spændende, så jeg ville da blive virkelig ærgerlig hvis der ikke kom flere af dem, du har jo en fed stil! 🙂 og så vil jeg personligt også sige at din blog er dit rum, og ganske vist kan vi komme med gode ideer og tip,men til syvende og sidst er det dig der vurderer hvorvidt din blog skal efterkomme det eller ej. Ikke alle vil kunne lide alle indlæg lige meget, men så er der også til enhver smag, det er altid godt ar have flere målgrupper 😉

  Mvh. Anna-Sophie
  http://Www.misssophiesuniverse.bloggersdelight.dk

 • Anna 23. november 201411:58

  Jeg elsker dine outfit-indlæg, bliv ved med dem <33
  Personligt ville jeg elske flere new in's indlæg, glæder mig vildt til at se dit IRO-køb!

  Jeg elsker deres hullede sweater, og ville helt klart købe en, hvis ikke deres tøj var så dyrt… ;))

 • Katrine 23. november 201412:09

  Jeg synes det er fedt at der er så mange outfitindlæg. Det er virkelig god inspiration, så bliv endelig ved med det du gør!

 • Thil 23. november 201412:23

  Mit indtryk er at din blog først og fremmest er en mode-blog, fordi det betyder så meget for dig. Og mens jeg selv ikke er en særlig stor fan af hverken mode eller mode-indlæg tænker jeg ikke, at du skal gå ned på noget du godt kan lide at lave. Fred være med, om der er meget om mode og tøj her. Et tip kunne måske være at du i stedet for at boykotte enten tøjet eller andre muligheder helt fandt en balance mellem det, og noget andet.

  Nu ved jeg selvfølgelig ikke ret meget om hverken dig eller dine interesser, men diversitet har aldrig gjort nogen ondt! 🙂

 • sofie 23. november 201415:02

  Efter min mening er det bedste fra bloggen her outfitindlæggende. De er altid inspirerende, så bliv endelig ved (:

 • Agnete 23. november 201415:09

  Oufits indlæg er de mest inspirende så de skal der være mange af <3 Nyd din søndag skønne Alberte <3

 • Caroline Bopp 23. november 201417:03

  Jeg elsker dine outfitbilleder! Det kan nu godt være rigtigt at der har været lidt mange på det sidste og det så godt kan blive lidt kedeligt – prøv at veksle lidt mellem indlæggene 🙂 Men er super glad for din stil!

 • maria 24. november 201410:07

  Man kan aldrig få for mange af sådanne indlæg! (Eller det kan man måske, men ifølge mig, er du er ihvertfald ikke nået til det punkt endnu) 😉

 • Kaya 24. november 201417:40

  Hvilke farver har du købt inde fra PICO? Er ret vild med dem, kan bare ikke beslutte mig for, hvilke farver, jeg selv skal købe x

Leave a Comment