Cozy up in Acne

SONY DSC SONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSC

I weekenden tog jeg et lille spontant smut ind til byen, for at få lidt weekends-stemning, selvom jeg godt nok var meget træt, efter en lang skoleuge. I øjeblikket har jeg utrolig lidt energi, og det går mig rigtig meget på, for der er rigtig mange ting som jeg gerne vil. Desværre så har jeg bare stort set ikke kræfter til noget, når jeg kommer hjem fra skole klokken tre. Nå, men på min lille spontane gåtur ind til byen, havde jeg dette outfit på, som nærmest udelukkende består af items fra Acne, hihi.

Hvad synes I om outfittet?
xx Whitta

alberte whitta fashion blog

Comments: 8

 • Milex 25. november 201420:32

 • Victoria Platz 26. november 20148:47

  Fedt outfit! Er bukserne også Acne? For de er simpelthen for seje <3

 • Emma 26. november 201418:57

  Super fedt indlæg! Jeg er helt vild med dine billeder! Hvad har du brugt til at redigere dem?

  xx Emma, http://www.ouvrirlabouche.com

 • Matilde Gram 26. november 201423:14

  Elsker din stil Alberte! Jeg nyder at følge med i din blog.
  Hilsen Matilde
  http://osnapitzmatilde.bloggerspoint.dk

Leave a Comment