Lightleak

PicMonkey Collage1 SONY DSC PicMonkey CollageBukser: Dr. Denim – Sko: Deichmann –
Taske: Oh by Copenhagen Fur – Bluse: American Vintage

Jeg er officielt godt træt af at det så hurtigt bliver mørkt. Gæt lige hvornår disse billeder er taget? De er sku taget klokken fem om eftermiddagen – det er jo alt for tidligt til at ligne det er nat. Men her er der nogle billeder. Jeg ved godt at det ikke er optimal kvalitet, men det er hvad der er muligt pt. – for min skole holder på mig, fra klokken ni om morgnen til klokken tre om eftermiddagen, og der er lyset allerede pænt ringe. Bloggere er generelt ikke særlig gode venner med denne årstid, medmindre de selvfølgelig har de lyse timer til rådighed.
Men jeg fik da lavet lidt outfitbilleder, og det er jeg ret stolt af at jeg fik gjort – hvad synes I om det?

xx Whitta

 alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Emilies 29. november 201413:24

    Jeg synes nu at det er nogle gode billeder -trods mørket <3

Leave a Comment