Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Thursday plans

PicMonkey Collage1 PicMonkey Collage PicMonkey Collage2

Skjorte: Hope (KØBES HER) – Top: All Saints (KØBES HER)
Bukser: Topshop – Sko: Pieces

Hej sødeste piger! Som jeg skrev i indlægget HER så var jeg jo forleden så distræt og glemsom at jeg glemte mine nye lækre sko fra Gardenia, da jeg var ude hos dem i deres showroom. Derfor måtte jeg lave mine planer om Torsdagen om, så jeg kunne komme ud til deres showroom endnu engang og hente skoene. Da jeg var ude i deres showroom for 2. gang på den uge, var jeg iført dette outfit, som var super casual og behageligt, hvilket jeg i den grad foretrækker når jeg har en lang dag i skolen.

Hvad synes I om outfittet?
xx Whitta

 alberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • Agnete 1. december 201411:46

    sikke et fint sæt <3

Leave a Comment