Enjoying the cardiganweather

casual1 SONY DSC SONY DSC casual

Cardigan: Cubus (similar here) – Sko: Deichmann (Købes her) – Jeans: Dr. Denim (Similar here) – Halskæde: Loppefund – Tanktop: All Saints (Similar here)

Så er det blevet mandag igen, og det har jeg faktisk glædet mig lidt til. Ikke fordi at det er en ny skoleuge (sorry skole) men mere fordi at jeg i denne uge stort set ikke har nogle planer efter skole. Den sidste tid har mine dage været proppet med aftaler, møder og alt muligt andet, og det har da også været helt vildt sjovt – men jeg har også glædet mig til at kunne tage hjem fra skole, og bare lave ingenting, udover at drikke te og læse min nye bog som jeg fik i adventsgave (lidt om bogen kommer snart på bloggen.)
Hvad synes I om mit casual hverdagsoutfit? Jeg er simpelthen vild med at gå rundt i lange cardigans som man kan putte sig i – det er noget af det eneste positive ved vejret i øjeblikket (udover jul selvfølgelig.)

xx Whitta

alberte whitta fashion blog

Comments: 4

  • Nadja Hoffmann 1. december 201412:33

    Jeg er vild med halskæden! Den er simpelthen så smuk.

  • Justanotherblogger 1. december 201413:05

    heyheyhey, du må ikke glemme dine planer med mig 😉 <3

Leave a Comment