Todays accessories

SONY DSC SONY DSCTrods at jeg IGEN har lagt mig med slem kvalme (den sygdom jeg lider af) så har jeg idag tænkt mig at jeg vil slentrer mig en lille tur iført fine stiletter og turban fra Missoni. Jeg ved det lyder som en mærkelig plan at have sig – men min kvalme svinger meget, og i korte perioder forsvinder den næsten – og så skal man virkelig udnytte at man har mulighed for at komme ud og opleve noget, og ikke bare ligge i sin seng og have ondt af sig selv imens man stalker folk på instagram (Min instagram: Bertewhitta)

Hvad skal I bruge dagen idag på?
xx Whitta

 alberte whitta fashion blog

Comments: 8

 • Nathasha 3. december 201413:28

  Jeg skal vist bare bruge dagen på at få det bedre, så jeg snart kan blive frisk igen :3

 • Pernille 3. december 201416:11

  Skole, det er fedt at gå i 3.g… 😉 Haha, i dag skal nok bruges på min beståede køreprøve, regner stærkt med at låne de gamles bil og køre en masse!

 • Agnete 3. december 201419:48

  Sikke en god ide <3 Har selv været i skole og til spejder tam tam 😉

 • Clara 3. december 201422:49

  Ej hvor er turbannen bare sindsyg flot! <3 Hvor har du købt den, synes det er så svært at finde et sted at købe Missoni. (!!!) og hvad kostede den??

Leave a Comment