Herrebukser & loafers

PicMonkey Collage SONY DSC PicMonkey Collage1 SONY DSCTop: H&M DIY – Bukser: Hope (Købes her) – Sko: Gardenia – Halskæde: Hvisk

Hej sødeste piger! – Har I haft en god uge indtilvidere? Jeg er desværre stadig lidt sløj, så jeg har været til en del lægebesøg, og så håber jeg at jeg snart får det bedre. Igår havde jeg min lækre grå t-shirt på, som jeg selv har lavet huller i, for at få den til at ligne en af de kendte IRO-tee’s med huller i. 😉
Hvad synes I om outfittet?

xx Whitta

 alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Silke 5. december 201420:28

    Elsker din blog, og dine outfits!
    Synes du har en vildt cool, anderleds, pæn stil! Og det klær dig, synes tit folk kommer til at se underlige ud, men du ser bare helt perfekt ud!

    Elsker din bluse!! 🙂

Leave a Comment