Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

I can’t let go

SONY DSC SONY DSCHej søde piger! Jeg vil idag gerne fortælle jer om en lille mærkelig lille “ting” jeg har mig. Jeg samler nemlig på poser fra tøjmærker. Jeg er selvfølgelig stadig lidt selektiv, og det er ikke alle mine poser som jeg beholder, men poser fra lækre og dyre mærker bliver en fast del af indretningen i mit walk-in-closet, og det pynter faktisk gevaldigt. Iøvrigt synes jeg altså også at poserne fra dyre mærker, er lidt mere eksklusive at se på – har jeg ikke ret?
Samler I på noget? Lad mig høre lidt om jeres samling i kommentarfeltet! 😉

xx Whitta

 alberte whitta fashion blog

Comments: 18

 • nataliechristina 5. december 201419:37

  Min søde lille weirdo <3

 • Nanna 5. december 201419:56

  JEG GØR DET SAMME! Og jeg tror bestemt ikke at vi er de eneste (;

 • Isa 5. december 201420:11

  Jeg samler på biograf billetter fra når jeg har været i biffen. Har en lille bog hvor jeg sætter dem ind i 😀

 • Josefine 5. december 201420:11

  Helt enig, poserne fra de mere eksklusive mærke er helt klart lækre at se på!

  http://byus2you.blogspot.dk

 • Caroline Bopp 5. december 201421:53

  Havde en tid hvor jeg gemte ALLE virkelig ALLE skoæsker, hver gang jeg købte nye.. Men nu hvor jeg har rundet et sted mellem 20-30 par, måtte jeg bare indse at der altså ikke var plads til dem mere 🙁
  (tjek evt min blog hvis du har lyst Alberte http://carolinebopp.bloggersdelight.dk/)

 • Agnete 6. december 201414:54

  Ih sådan nogle poser er så fine men er genrelt en samler 😉

 • Natascha 6. december 201418:56

  Jeg samler på krus/kopper og fyrfadsstager! 😀

  Du har ret i at poser der ser sådan ud, ser godt ud og man kan se det ikke er billige ting man har købt 😉

  Kig forbi min blog:
  http://www.frk-green.bloggersdelight.dk

 • Alice 7. december 201420:58

  Samler på mærker dra tøj altså ligesom dig de lidt mere dyre og pæne nogle

 • Gunnbrit 8. december 201423:54

  Samler ikke på poserne generelt, men jeg blev altså nødt til at gemme min Victorias Secret pose. Den står så fint ved siden af mit spejl. 🙂

Leave a Comment