How to be Parisian // favorite reading

SONY DSC SONY DSCHej piger! I øjeblikket læser jeg bogen “How to be Parisian” for efter at have bladret lidt i den, da jeg fandt den i Urban Outfitters, så blev jeg faktisk virkelig inspireret af den – så den måtte jeg selvfølgelig eje. Jeg havde besluttet mig for at købe den, men så var jeg så utrolig heldig at få den i adventsgave i sidste uge, og jeg er bare SÅ glad for den! Hver dag får jeg ny inspiration, og der er de fineste billeder i den!
Hvad fik I i adventsgave i sidste uge? Glæder mig til imorgen, hvor at I endnu engang kan vinde den lækreste gave på bloggen! 🙂

xx Whitta

 alberte whitta fashion blog

Comments: 9

 • Katrine Bjarnhof 6. december 201419:19

  Fedt, du fik den i gave!

  Er det ligesom en fotobog eller er det rigtig “tekstlæsning”? 😀

  – katrinebjarnhof.dk

 • Agnete 6. december 201422:56

  wow fed ting <3 Jeg fik glitter malling til at male på glatte overflader med 🙂

 • Josefine 7. december 20149:22

  Ej den bog skulle være så god, krydser fingre for den ligger under mit juletræ den 24 december! <3

  http://byus2you.blogspot.dk

 • Pernille 7. december 201415:23

  Jeg fik en metal kæde til at hænge op på vægen til at lave et photoprojekt jeg er igang med.

  Meningen er det skal ligne dette her.

  http://instagram.com/p/jfIk-wzh5h/?modal=true

 • Mathilde Baand 7. december 201417:42

  Den ønsker jeg mig også! Jeg fik et gavekort til nye negle og i dag fik jeg et fint bord til værelset 🙂

 • Mai 8. december 20149:14

  Sikke en god gave. Det kunne være jeg skulle ønske mig den? 😀 I adventsgaver har jeg selv fået en leave in hårkur, hårspænder og et dejligt stort halstørklæde der er ternet og i hvide, sorte, bordeaurøde og grønne farver. 😀

Leave a Comment