outfit 061214

SONY DSC PicMonkey Collage1 SONY DSC PicMonkey CollageSONY DSCStrømper: Dear Denier – Sko: Gardenia – Nederdel: Moss Copenhagen – Bluse: H&M – Jakke: Moss Copenhagen – Clutch: Acne Studios

Hej sødeste piger! Har I en dejlig weekend indtilvidere?
Jeg skal idag ud for at tage lidt billeder af mit nye køb fra Balenciaga, som jeg glæder mig rigtig meget til at vise jer! Jeg kan dog røbe (til jer som garanteret er nysgerrige) at det ikke er den berømte Balenciaga-taske.
Dette outfit havde jeg på forleden, da jeg var ude og købe mit nye balenciaga-item. Et meget dejligt outfit som var utrolig behageligt at have på. Jeg går sjældent med nederdel, men det er godt nok rart at have på, hihi. 😉

xx Whitta

alberte whitta fashion blog

Comments: 4

  • Julia 6. december 201413:07

    Sikke et outfit! Jeg glæder mig til at se dit Balenciaga køb 🙂

  • Katrine 6. december 201416:52

    Det er en fantastisk weekend, da jeg ikke skal i skole før på onsdag, da jeg har skrivedage mandag og tirsdag 🙂

Leave a Comment