Im in cover!

SONY DSC SONY DSCJeg fik et chok forleden dag, da jeg åbnede mit favoritblad COVER, og opdagede mig selv. Kampagnen “casting cream gloss” er nemlig kommet ud, og jeg er kampagnepigen! Jeg var ikke forberedt på at kampagnen ville blive sat i bladene nu, men det var faktisk også rigtig skægt at få det som en overraskelse.
Hvad synes I om billederne?
Kampagnen kan åbenbart også ses i Alt For Damerne og Kig Ind, men det har jeg ikke selv set, kun fået afvide. 😉

Hvis I vil læse lidt om dagene med kampagneskydning og styling, så kan I læse om det HER og HER 

xx Whitta

 alberte whitta fashion blog

Comments: 4

  • Pernille 8. december 201412:20

    WOW hvor fedt! Nu må jeg se om jeg kan få fat i det magasin.

  • Agnete 8. december 201418:57

    Wauw et fantastisk billede og du e rklart smukkest af jer 2 <3

Leave a Comment