My very first Balenciaga item

PicMonkey Collage1 SONY DSC PicMonkey Collage2Hej søde piger! Idag vil jeg gerne vise jer mit nyeste køb, nemlig den her smukke Balenciaga-tee, som jeg købte i en genbrug i Hellerup ved navn “the vintage” – Jeg har flere gange fortalt om denne genbrug, men jeg vil gøre det igen! De mærker som butikken sælger er utrolig lækre og prisen er super fordelagtig.
I sidste uge lagde butikkens instagram (Thevintagedk) et billede ud af deres nye Balenciaga t-shirt, og jeg var selvfølgelig helt solgt. Desværre bliver den t-shirt ofte hurtigt solgt, da rigtig mange gerne vil have fat i den – så jeg fik benene på nakken og skyndte mig ud til butikken, så jeg kunne købe t-shirten, inden at nogle købte den for næsen af mig. Det er det eneste dårlige ved at kende en så lækker luksusgenbrug – at de kun har én af hver varer, hihi. Igår var jeg ude og tage et par outfitbilleder hvor jeg har t-shirten på, og jeg kan røbe for jer, at det var HUNDEKOLDT.
Hvad synes I om outfittet, og hvad synes I om trøjen? Den er lidt anderledes end det jeg plejer at gå med, og det kan jeg rigtig godt lide.

xx Whitta

 alberte whitta fashion blog

Comments: 10

 • Justanotherblogger 8. december 201411:55

  den der t-shirt skal jeg låne, that’s for sure!

 • Anna 8. december 201415:38

  Hmm, det er nok ikke lige min stil, men synes alligevel du rocker i den! 😉

 • Agnete 8. december 201418:55

  wow den er fantastisk og du ser fantastisk ud i den <3

 • Simone Wulff 8. december 201423:37

  Misunder meget dit køb, den er alt for fed!

 • Ida 11. december 201416:51

  Hvor er dine smukke bukser fra? de er da to die for 🙂

Leave a Comment