Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

My very first Balenciaga item

PicMonkey Collage1 SONY DSC PicMonkey Collage2Hej søde piger! Idag vil jeg gerne vise jer mit nyeste køb, nemlig den her smukke Balenciaga-tee, som jeg købte i en genbrug i Hellerup ved navn “the vintage” – Jeg har flere gange fortalt om denne genbrug, men jeg vil gøre det igen! De mærker som butikken sælger er utrolig lækre og prisen er super fordelagtig.
I sidste uge lagde butikkens instagram (Thevintagedk) et billede ud af deres nye Balenciaga t-shirt, og jeg var selvfølgelig helt solgt. Desværre bliver den t-shirt ofte hurtigt solgt, da rigtig mange gerne vil have fat i den – så jeg fik benene på nakken og skyndte mig ud til butikken, så jeg kunne købe t-shirten, inden at nogle købte den for næsen af mig. Det er det eneste dårlige ved at kende en så lækker luksusgenbrug – at de kun har én af hver varer, hihi. Igår var jeg ude og tage et par outfitbilleder hvor jeg har t-shirten på, og jeg kan røbe for jer, at det var HUNDEKOLDT.
Hvad synes I om outfittet, og hvad synes I om trøjen? Den er lidt anderledes end det jeg plejer at gå med, og det kan jeg rigtig godt lide.

xx Whitta

 alberte whitta fashion blog

Comments: 10

 • Justanotherblogger 8. december 201411:55

  den der t-shirt skal jeg låne, that’s for sure!

 • Anna 8. december 201415:38

  Hmm, det er nok ikke lige min stil, men synes alligevel du rocker i den! 😉

 • Agnete 8. december 201418:55

  wow den er fantastisk og du ser fantastisk ud i den <3

 • Simone Wulff 8. december 201423:37

  Misunder meget dit køb, den er alt for fed!

 • Ida 11. december 201416:51

  Hvor er dine smukke bukser fra? de er da to die for 🙂

Leave a Comment