Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

A little sneak peek of the dress

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSCIgår på bloggen kunne jeg fortælle at jeg havde modtaget en lækker pakke fra Meandmet.dk og i dette indlæg kan I få et lidt mere præcist indblik i hvad der var i den – Senere på dagen får I selvfølgelig det endelige resultat af den varer som jeg valgte at få tilsendt – og I kan godt glæde jer! Jeg har været ude på havnen i københavn (som jeg kan fortælle jer er bidende kold i øjeblikket) for at tage nogle lækre billeder af produktet, og jeg er blevet meget tilfreds med billederne.
Hvad synes I om de små Sneak-peek billeder ovenover, og kan I gætte hvad det er jeg har fået tilsendt?

xx Whitta

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Pernille 9. december 201410:20

    Glæder mig utrolig meget til at se et fuldt billede. Den ser mega lækker ud og jeg er helt vild med farverne.

Leave a Comment