Fooling around in Designers Remix

SONY DSCPicMonkey Collage4SONY DSCPicMonkey CollageSONY DSCHej søde piger! Nu kan jeg løfte sløret for min nye smukke kjole fra Designers Remix! Den lækre webshop Meandmet.dk var så supersøde at tilsende mig den, da jeg kastede min kærlighed pladask på den. Kjolen er casual samtidig med at den er klassisk, og den kan bruges til både hverdag, men også til fest med en fin clutch og et par stiletter. I denne uge skal jeg til en række hyggelige events, og der overvejer jeg meget at tage denne fine kjole på.
Meandmet.dk har nogle superlækre mærker, som f.eks. Ganni, Designers Remix, Vanessa Bruno og Kokoon!
I kan iøvrigt finde andre lækre produkter som meandmet sælger fra Designers Remix LIGE HER

Hvad synes I om min nye fine kjole?

xx Whitta

 alberte whitta fashion blog

Comments: 6

 • Agnete 9. december 201420:41

  Elsker din halskæde men resten af oufittet er kedleigt!

 • Lærke 10. december 20149:03

  Virkelig lækker kjole! Vil du måske snart lave et opslag om idéer til nytårskjoler? Elsker din blog <3

 • Lisa 11. december 201414:38

  I’m in love! <3 <3
  Den er virkelig lækker! 😀

Leave a Comment