På ønskelisten!

SONY DSCSONY DSCHej sødeste piger! Jeg har i år haft rigtig svært ved at finde ud af hvad jeg skal ønske mig i julegave. Jeg føler virkelig ikke at jeg mangler noget – OG DOG. Jeg har som sådan ikke brug for noget at opbevarer min mobil i, og alligevel virker denne røde mobil-holder fra Balenciaga virkelig som noget jeg virkelig har seriøst BRUG for. Så den her lækre sag er blevet lagt på ønskelisten – den er dog pænt dyr, så jeg regner ikke just med at den vil ligge under juletræet.
Hvad synes i om den?
Jeg er bare generelt utrolig glad for rød læder, og hvis jeg havde lidt flere penge, så ville jeg da også købe den røde taske fra Balenciaga. Suk… Hvis man var millionær. 😉
Hvad ønsker I jer i julegave?

xx Whitta

 alberte whitta fashion blog

Comments: 4

  • Anna 10. december 201419:53

    Rigtig fin. Tror dog ikke du skal sukke, med alle de mange lækre mærkevarer du har i din smukke garderobe! 😉 <3

  • Faymary 11. december 201418:15

    Hvor meget koster den og hvor kan den købes? Den er virkelig fin <3

Leave a Comment