Beige saturday

SONY DSC PicMonkey Collage SONY DSC PicMonkey Collage1

Sko: IRO (Lidt lignende sko HER) – Læderjakke: Maison Schotch (På tilbud HER) – Tee: Isabel Marant – Bukser: Topshop (Lignende bukser HER) 

Hej smukke piger! Igår var en hektisk, men superhyggelig dag med rigtig mange spændende events og arrangementer, som jeg vil fortælle jer om snarest! Jeg føler mig så supertaknemmelig over hvad bloggen kan give mig, og det lyder som en kliché, men I vil aldrig forstå hvor meget jeres evige opbakning betyder for mig. For en pige som har kæmpet hårdt med angst, OCD og har taget en masse indre kampe, så er det helt fantastisk at opleve hvordan tingene glider, og hvordan jeg pludselig kun skal kæmpe med små dagligdags-problemer som nederen forældre, at ligge en flydende eyeliner forkert, eller at skulle træde i min kære hunds efterladenskaber.
Takket være jer, så har jeg fået mig en ny styrke på at kæmpe for at overvinde angst og psykisk sårbarhed, og det er jeg jer evigt taknemmelig for!
Anyways, det var slet ikke meningen at dette indlæg skulle blive så dybt.
Jeg skrev igår om disse lækre IRO-boots som I kan se ovenover, og nu kan I se outfittet som jeg havde på til. 😉
Hvad synes I om det?

xx Whitta

 alberte whitta fashion blog

Comments: 4

  • Agnete 13. december 201412:18

    Wow et smukt sæt og jeg elsker bare de sko <3 Jeg syns aldrig det lyder som en kliche når du siger at du er glad for opbakningen for dte er altid positivt t udtrykke sin taknemlighed!

  • Lisa 14. december 201412:35

    Det er et super lækkert outfit! Klart et af mine favoritoutfit fra dig 😀 <3

Leave a Comment