My funny lil’ totebag

SONY DSC SONY DSCFor efterhånden et godt stykke tid siden var jeg til et event hos et pressebureau. Til eventet fik vi en lækker goodiebag og blandt andet var der denne totebag i goodiebaggen. Jeg har i virkeligheden alt for mange af disse “totebags” men den her er jeg faldet pladask for. Den er fra de eksklusive mærke Paul&Joe Sister, og jeg elsker det sjove print. Nu skal jeg bare finde ud af hvilket outfit en taske med et lidt “fjollet” print passer til – Har I nogle ideer?

xx Whitta

 alberte whitta fashion blog

Comments: 4

  • Ida 15. december 201421:14

    Den bil være helt fin som stilbrud til et ensfarvet sort alvorligt stramt sæt. Eller som understregning af noget girly jeans noget.

  • Agnete 16. december 201415:13

    Den ville klæde noget simpelt måske et sæt i en enkel farve også denne fine taske bryder igennem 🙂

Leave a Comment