Feminine laces from Maison Scotch

PicMonkey Collage6 SONY DSC PicMonkey Collage5Kjole: Maison Scotch

Hej søde piger! Nu har jeg faktisk fundet mit nytårsoutfit, men hvis jeg bare var lidt i tvivl om nytårslooket, så ville jeg have hoppet i denne smukke kjole. Jeg fandt den ude i The Vintage, og det er virkelig en speciel kjole. Jeg er rimelig overbevist om at det er sådan en kjole som man enten elsker, eller hader – så jeg glæder mig selvfølgelig til at høre jeres mening om den.
Det er en kjole som både er ekstremt klassisk og simpel, men samtidig er fyldt med detaljer og fine syninger.
Idag skal nogle af mine skønne bloggerkollegaer til Marokko i samarbejde med Marokko-eksperten. Igår var jeg så heldig at få tilbuddet om at komme afsted som en udtagelse – Sammen med Fie Laursen, som også kom med som en undtagelse (der var i virkeligheden fyldt op) men desværre kom der nogle andre ting i vejen, som gjorde at jeg ikke kunne komme afsted alligevel.

xx Whitta

alberte whitta fashion blog

Comments: 12

 • justanotherblogger 16. december 201411:56

  WHATWHAT jeg glæder mig til at hoppe nytåret ind med sådan en babe :O

 • Maiken 16. december 201411:59

  Woah! Den er virkelg smuk!

 • Agnete 16. december 201415:10

  Syns den er grim ! men bare min mening af manges meninger!

 • Emma 16. december 201417:00

  Hvilken klasse går du i? 2. G:-)?

 • Selma 16. december 201420:18

  Jeg synes kjolen er fin, men jeg ville nok ikke selv gå med den:-)

 • Emma-Marie 20. december 201415:06

  Jeg synes kjolen er meget smuk

Leave a Comment