Ugens 5 facts

SONY DSC

Hej piger!
Noglegange efterlyser I nogle informationer om mig, og det forstår jeg faktisk godt at I gør. Jeg læser jo selv en masse forskellige blogs, og det betyder meget at man føler at man har et ordentligt kendskab til bloggeren. Så derfor har jeg fra dags dato indført det nye koncept “ugens 5 facts” – Altså et indlæg med 5 facts om mig. Noglegange er de nyttige for jer, og andre gange er det total ubrugelig viden. 😉 Jeg håber at det er et koncept som falder i jeres smag!

1) Jeg er bange for ild, og kan næsten ikke holde ud når der er stearinlys tændt – dog synes jeg at det er superhyggeligt!
2) Jeg har en hemmelig drøm om at prøve at have lilla hår.
3) Jeg kunne godt tænke mig en ring i næsen, men jeg tør simpelthen ikke, så det får jeg sku nok aldrig.
4) Jeg har i de atten år jeg har levet haft 2 katte, 3 fisk, to hunde, to kaniner, en hamster og tre marsvin (Bemærk: IKKE på samme tid.)
5) Jeg er ikke bange for fugle generelt, men jeg er vanvittigt bange for fiskehejrer.

xx Whitta

alberte whitta fashion blog

Comments: 4

 • Josefine 16. december 201420:25

  Ej hvor er det et god billede af dig Alberte!

  http://byus2you.blogspot.dk

 • Marianne Syvsig 17. december 201417:30

  Du skal ikke være bange for at få ring i næsen. Jeg fik det skudt i og har ikke haft nogen problemer! Det ville klæde dig!:))

 • Agnete 19. december 201415:34

  Sindsyg smukt billede og virkelig fed ide <3

Leave a Comment