Freezing cold in the city

PicMonkey Collage SONY DSC PicMonkey Collage1 SONY DSCJakke: Moss Copenhagen (Similar here) – Halskæde: Orelia – Taske: Aldo (Similar here) – Bukser: Dr. Denim (Similar here) – Top: Zara – Handsker: Unknown – Sko: Pieces

 I kan muligvis fornemme i mine overskrifter som ofte indeholder ordet “cold” i denne periode, at det er sådan jeg vil beskrive mine utallige outfitshoots. Jeg er en type som vil gøre rigtig meget for et par gode billeder til bloggen, men i øjeblikket må jeg faktisk nød til at give op engang imellem, for det er simpelthen ulideligt koldt.
Har I en god Torsdag? Jeg får juleferie imorgen og jeg glæder mig som et lille barn – jeg glæder mig så ufatteligt meget til at sove længe, til at nyde min familie og til at se en masse veninder.
Hvad glæder I jer allermest ved, ved snart at få juleferie?

xx Whitta

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Agnete 19. december 201415:10

    Sikke et skønt oufit og fed halskæde <3

Leave a Comment