Jul på strøget

SONY DSCHej søde piger og drenge!
Idag vil jeg lave en lille liste med tre gode ting ved jul på strøget, og måske kan I tilføje flere i kommentarfeltet nedenunder? 🙂

3 dårlige ting ved jul på strøget:
1) Nummer 1 må selvfølgelig være de absurd mange mennesker som også er på julegaveindkøb. Det er et mareridt at komme igennem mængden af mennesker.
2) De lange køer i butikkerne er altså også noget som jeg er ved at blive vanvittig af. Jeg er udstyret med en utroligt ringe tålmodighed som gør at jeg næsten er ved at eksploderer og at stå i kø – og når man så har en varm vinterjakke på som nærmest klistrer sig fast til ryggen af bar sved, så er det bare MAX ubehageligt.
3) Nummer 3 på min liste må være de sure ekspedienter. Der er heldigvis nogle ekspedienter som er gode til at holde fast i julestemningen og endda synger med på julesangene som kommer ud af højtalerne i butikken, men der er også ekspedienter som står og ser ynkelige ud med nissehuer som kan blinke i kvasten og som virkelig føler at deres liv har ramt bunden – disse ekspedienter ved ikke hvor meget deres dårlige humør og sure vrissende kommentarer påvirker en resten af dagen.

3 gode ting ved jul på strøget:
1) Der dufter altid af jul på strøget, og med det mener jeg selvfølgelig brændte mandler over det hele, hvilket jeg synes er en af de mest julede dufte man kan forestille sig.
2) Der er smukt pyntet op, og man kan simpelthen ikke undgå at komme i julestemning.
3) Når man går rundt med sved på panden i de store stormagasiner og har en kamp med at bærer poser og samtidig holde overblikket over hvilken gave man skal til at købe, så er det faktisk rigtig dejligt at der bliver spillet noget julemusik – Så kan man alligevel ikke lade være med at blive en lillesmule glad i låget.

Har I flere gode eller dårlige ting ved at være ude og juleshoppe?
xx Whitta

 alberte whitta fashion blog

Comments: 4

  • Sille 22. december 201420:32

    De deler chokolade ud i illum! Det er godt!

  • Alice 22. december 201420:45

    kan ikke lide at der er så mange menesker, og kan slet ikke klare at der lugter af brændte mandler, får kvalme af den lugt

Leave a Comment